D-nest

18-11-2018

Hier gaat het prima, de pups vinden het ondertussen buiten de ren leuker als er in! Voor ons natuurlijk weer gezellig de pups over de vloer! De komende week vliegt de eerste pup uit, dus nu weer druk met het klaar maken van de mappen en de tassen!

7-11-2018

Wat groeien we goed, en wat vinden we het het leuk om buiten de ren te spelen. Zeker met Aagje en Finn! Nog maar even een paaar foto's toegevoegd als bewijs!

2-11-2018

De pups zijn vanmorgen naar de dierenarts geweest, en nu helemaal uitgeput van hun eerste reis! De dierenarts was tevreden, de pups zijn helemaal gezond en hebben hun eerste vaccinatie gehad!

20-10-2018

We zijn morgen al weer 5 weken! De tijd vliegt! Het lopen hebben we aardig onder knie, ons huis is een stuk gegroeid, en we verkennen de ren dan ook al aardig! We krijgen een paar keer op een dag een beetje vlees om aan de smaak te wennen, maar verder drinken we nog lekker veel bij Finn!

5-10-2018

De pupjes gaan inmiddels al weer hard richting de 3 weken. Voor ons nog weinig werk, Finn "regelt" het meeste nog! De pups groeien nog prima, dus nog melk zat! Ondertussen hebben ze allemaal de oogjes open, en kruipen ze actief door de bak heen! Ook zijn ze voor de eerste keer ontwormd en hebben we de nageltjes geknipt!

22-09-2018

Afgelopen zondag 16 september is Finn de trotse moeder geworden van 3 reutjes! De bevalling ging niet zo als gepland, maar gelukkig zijn met een keizersnede 3 prachtige mannen geboren. Duuk, Daan en Douwe Fân Fryske Komôf.

De pups zijn inmiddels al weer bijna een week oud. Finn is net zo lief en waaks als anders. En ze heeft meer dan genoeg melk want de pups groeien geweldig!