H-nest (01-07-2017) en G-nest

Rond 3 juli 2017 verwachten we pupjes van Rosenkavelier vom Altsiedlerhof (Ricco), een kaninchenreutje en Ulina v.h. Kleinslag Finn

en rond 10 juli 2017 verwachten we pupjes van Santiago vom Altsiedlerhof, een kaninchenreutje en Carmen vom Altsiedlerhof, Doortje

Omdat de pupjes samen opgroeien en dus ook samen op de foto's staan deze keer 1 pagina, uiteraard tzt wel 2 weegtabellen. 

Ricco
santiago

07-09-2017

En toen waren er nog maar 3! Hunter, het pupje van Finn is afgelopen weekend naar zijn nieuwe baasjes verhuisd! Toch altijd weer even wennen, voor ons, maar zeker ook voor Finn.

De andere 3 pupjes maken het prima. Ze spelen heerlijk samen, eten wat en gaan tevreden weer slapen en dit herhaald zich een aantal keer per dag. Vanavond nog even buiten gespeeld, hier nog weer wat foto's van bijgevoegd.

 

 

25-08-2017

Hier gaat alles prima! De pupjes blijven mooi door groeien! We zijn druk bezig met de laatste nieuwe baasjes. 

Deze week is de dierenarts geweest, alle pupjes zijn gezond verklaard en hebben hun eerste vaccinaties gekregen. Ze was erg tevreden!

Er staan nog weer nieuwe foto's in het album!

18-08-2017

Hier gaat nog steeds alles goed! We blijven goed doorgroeien! Maar ja, we krijgen dan ook 4x per dag vlees en we mogen ook nog steeds bij onze mama's drinken.

De baas is ondertussen druk bezig onze mappen in orde aan het maken zodat we wanneer we weg mogen deze ook klaar zijn! Wij hebben het de hele dag druk met spelen, maar soms zijn we hier zo moe van dat we toch nog ook maar in slaap vallen.

Er kwam woensdag ook een hele rare meneer, hij heeft chipjes in onze nek geschoten! Het schijnt dat ze ons nu altijd kunnen herkennen als we weglopen! Dat is natuurlijk wel handig!

Er zijn weer een heleboel foto's toegevoegd, zodat iedereen kan zien dat we goed groeien!

14-08-2017

Nog maar eens een berichtje! Weer een reeks foto's toegevoegd! De pupjes doen het nog steeds goed! Ze krijgen allemaal nu 4x per dag een beetje vlees om op te eten en dit doen ze dan ook met smaak! Nu het weer een beetje leuker wordt gaan de pups ook al eens even buite, zo wordt de wereld steeds een beetje groter!

09-08-2017

Oww wat blijven ze leuk! Het worden alle hele ondernemende hondjes. We hebben er nu 1 grote ren van gemaakt, waar ze af en toe ook al eens even uit mogen! We moeten dan alleen soms wel even zoeken. Ons hele kleine reutje deed bijvoorbeeld verstoppertje, hij was door de bekleding van de onderkant van de bank heen gegaan...

Verder zijn alle pupjes nu voor de 2e keer ontwormd en eten ze naast melk ook al een paar keer per dag een beetje vlees. Dit smaakt ze prima! In het begin even onwennig, maar ze kunnen ondertussen netjes eten!

Er zijn ook weer wat foto's toegevoegd, en de weegtabel is ook weer up-to-date!

01-08-2017

Hier nog maar eens een berichtje! Met de pups gaat alles prima, ze groeien nog steeds mooi door! Heel leuk om te zien dat de pootjes er nu echter onder komen! Het zijn nog geen marathons maar ze waggelen wel leuk door de bak heen. 

Hunter komt voor de gezelligheid af en toe even buren bij de pupjes van Doortje, heeft hij toch af en toe ook wat gezelschap.

Pups van Doortje 30-07-2017
Pups van Doortje
Hunter 30-07-2017
Hunter 4 weken!

25-07-2017

Oww wat zijn we verliefd! De pups groeien als kool, de pupjes van Doortje doen al verwoede pogingen om de pootjes er onder te krijgen. Gaat bij die drie makkelijker als bij het bulletje van Finn, die heeft voor zichzelf melk genoeg voor een heel weeshuis, en is tonnetje rond! 

De pups zijn inmiddels allemaal voor de eerste keer ontwormd en de beide moeders durven al wat langer bij de pupjes vandaan, maar passen uiteraard nog heel goed op! We hebben weer wat foto's toegevoegd. Blijft toch altijd weer een uitdaging zo'n fotoshoot! 

15-07-2017

Op woensdag 5-7 zijn ook de pupjes van Doortje geboren. Ze heeft 2 teefjes en een reutje gekregen!

We moesten wel een beetje geduld hebben, tussen het eerste pupje en het tweede pupje zat maar liefst 5 uur. We hadden alles al klaar om een keizersnede te kunnen doen, maar dreigen was genoeg!

De pupjes en Doortje maken het prima! Het zijn prachtige pupjes met een geboortegewicht tussen de 140 en de 170 gram. Ze heten: Gijsbrecht (Gijs); Gerbrechtje (Brechtje) en Godelieve (Lieve)

Ondertussen groeit Hunter, het pupje van Finn als kool! Hij is al verdubbeld in gewicht!

We genieten volop van onze lieve moedertjes en hun kroost!

5-7-2017 Geboren!

Vanmorgen in alle vroegte is Finn de trotse moeder geworden van 1 prachtig reutje, Hunter! Met Finn en haar pupje gaat het prima!

Alvast 1 foto, niet de beste kwaliteit, de rest volgt de komende dagen!

1-7-2017 Geboren!

Vanmorgen in alle vroegte is Finn de trotse moeder geworden van 1 prachtig reutje, Hunter! Met Finn en haar pupje gaat het prima!

Alvast 1 foto, niet de beste kwaliteit, de rest volgt de komende dagen!