F-nest (15-12-2017)

Vrijdag 09-02-2018

Allemaal nog op de foto voor we uitvliegen! Vandaag vertrekken de eerste 3 en na zondag zijn ze allemaal verhuisd! Wij hebben de afgelopen weken genoten en wensen alle nieuwe baasjes heel veel geluk en plezier met hun pupje!

Maandag 05-02-2018

We genieten van de laatste dagen met de pups. Vanaf vrijdag vliegen ze al weer uit. Woensdag nog een "uitje" naar de dierenkliniek in Utrecht voor het levershunt onderzoek!

dinsdag 30-01-2018

Wat is buitenspelen toch een leuke bezigheid!
Gister zijn de pups met z'n allen mee naar de dierenarts geweest. De pupjes zijn allemaal gezond verklaard! Volgende week moeten ze mee naar Utrecht voor de levershunt controle. Vandaag woog het eerste pupje al weer 2 kilo!

donderdag 25-01-2018

Gister is de chipper geweest! Elke pup heeft zijn of haar eigen code, en ook is er bij alle pups DNA afgenomen. 

De pups groeien nog steeds prima, en mogen sinds een paar dagen ook al eens even naar buiten, best spannend de eerste keer! 

Voor de liefhebbers nog maar eens een paar foto's toegevoegd!

Zaterdag 20-01-2018

De pups doen het nog steeds fantastisch het worden hele ondernemende hondjes waarbij we ook langzaam verschillen gaan zien in hun karakter! 
Ze krijgen ondertussen 4 keer per dag een beetje vlees, dit vinden ze heerlijk en de bakjes zijn zo leeg! Deze week komt de chipper al weer! Alle nieuwe baasjes zijn inmiddels langs geweest om kennis te maken, dus voor alle pupjes is inmiddels een warm mandje gevonden. 
Even buiten de ren spelen is ook al feestje!

zondag 14-1-2018

Hier gaat alles nog steeds prima! Er zijn nog weer wat foto's teogevoegd voor de liefhebbers!

Donderdag 11-01-2018

Wat zijn we al weer groot! We worden echte hondjes! We spelen met mama, met elkaar en met het speelgoed! We krijgen al een paar keer per dag een beetje vlees! De eerste zijn al kiloknallers!

Zondag 07-01-2018

De pups zijn goed het nieuwe jaar in gegaan, ze groeien goed. We gaan een dezer dagen eens kijken of we ze ook een beetje vlees lusten! 

Ze kunnen ondertussen zelf uit de werpkist komen en er ook weer in klimmen, ze gaat een beetje lopen en beginnen ook met elkaar te spelen! De meeste pupjes hebben ondertussen een nieuw baasje! Zoals het nu lijkt is er nog 1 reutje beschikbaar!

 

Zondag 31-12-2017

Het laatste berichtje uit 2017! De pupjes groeien als kool! Het lijken wel bulletjes in plaats van cairns! De pups zijn voor het eerst ontwormd en ook de nageltjes zijn voor het eerst geknipt. 

De weeglijsten zijn weer up-to-date en we hebben ook weer wat foto's toegevoegd.

Voor iedereen een fijne jaarwisseling en een gezond 2018 toegewenst! 

Zaterdag 23-12-2017

De pupjes van Guus groeien als kool! De eerste pupjes zijn al weer verdubbeld in gewicht! Guus zorgt er prima voor, we hebben er nog weinig omkijken naar! Er staan nog weer een paar nieuwe foto's in het album en ook de weeglijst is weer up-to-date.

De reutjes gaan trouwens Fedde, Foppe en Frits fan Fryske Komof heten en de teefjes Floortje en Fieke fan Fryske Komof heten

21-12-217

Afgelopen vrijdagn 15 december is Guus de trotse moeder geworden van 5 pupjes! 3 reutjes en 2 teefjes! De bevalling is vlot en zonder complicaties verlopen! Ze is een heerlijk moedertje!