Stabij's

De stabij, onze eerste liefde. Op dit moment is er geen stabij meer in ons gezin, maar omdat onze stamboomnaam hier wel vandaan komt horen ze er toch nog wel een beetje bij!

Twarres
Twarres, 24-4-2004 - 21-10-2014, was onze eerste stabij, ze was op oudere leeftijd zelfs nog de onbetwiste leider van de roedel.

Haar heupuitslag is HD A

Ze heeft 4 nestjes gehad, en Tjeerd en Wende zijn kinderen van Twarres. Ondertussen heeft ze zelfs al achterkleinkinderen rond wandelen.
Buya
Buya, 15-11-2004, is een schat van een hond, niet de slimste van het stel, maar gek op gezelschap en aandacht.

Haar heupuitslag is HD A

Buya heeft 3 nestjes gehad, en geniet nu lekker van het leven bij een van de kinderen thuis. Die werken beide nog, en hadden geen tijd voor een pupje, en wilden liever een opgevoede hond! Ze woont daar samen met Tjeerd en krijgen vol op aandacht.
Tjeerd
Tjeerd Fân Fryske Komôf, 1-6-2007, is een reu die we van het eerste nest van Twarres hebben aangehouden. Een heerlijke vent en een echte knuffelbeer.

Zijn heupuitslag is HD A

Tjeerd heeft 5 nestjes gehad bij verschillende teefjes, waaronder een samen met Buya.

Tjeerd is gecastreerd en woont nu samen met Buya bij een van de kinderen. Die werken beide nog, en hadden geen tijd voor een pup, ze wilden liever een opgevoede hond. Hij heeft het er heerlijk naar zijn zin, en wordt goed verwend!
Wende
Morwijne Wende Fân Fryske Komôf; Wende, 27-01-2012

Haar heupuitslag is HD C

Wende woont bij een kennis die graag gezelschap van een opgevoede hond wilde.